YAZAR: Büşra K.

Kan bağı olmadan aile olunabilir mi? Bu soruya elbette herkesin verebileceği bir cevabı vardır. Gelin hep birlikte 2013 yılında bu soruyla yola çıkıp hayatlarımıza giren Sana Bir Sır Vereceğim dizisinin soruya verdiği cevaba bakalım: Kızı kaçırılımış acılı bir anne ve garip davranışlar sergileyen oğlunun durumunu anlamaya çalışan bir babanın yolları kesiştiğinde kaderlerinin ortak olduğunu gördüler. Çocukları belli güçlere sahip özel çocuklardı ve bu özel güçlerinin peşinde olan insanlardan kaçmak zorundaydılar. Karşılarına çıkan birkaç çocukla beraber yeni bir semtte, yepyeni insanların karşısında bir aile gibi davranacaklardı. Bu başlarda hiç kolay olmamıştı. Çocukların özel güçleri başlarına dert açıyor, haliyle aile topluma uyum sağlamakta zorlanıyordu. Birbirlerine duydukları güven ve sevgi bağı, onlara bütün zorlukların üstesinden gelmeyi de öğretmişti.

Peki hayata 1-0 geride başlayan bu çocukların dünyaya bakışı nasıldı? Ya da 1-0 önde mi demeliyiz? Bunun cevabını sahip oldukları özel güçlerle Aylin ve Tilki şöyle vermişti: “Bence ceza, çünkü herkes gibi değiliz.” “Hayır bence ödül, çünkü herkes gibi değiliz.” Hafızalarımıza kazınmış olan ikonikleşmiş replikleriyle “Aytil” çiftini de bu diziyle tanıyıp sevmiştik.

Ülkemizde ilk ve tek fantastik dizi olan Sana Bir Sır Vereceğim, yalnızca bir diziden ibaret değildi bizim için. Kendisiyle tanıştığımızda hayatı yeni tanımaya başlayan küçük çocuklardık her birimiz, ondan öğrendiklerimizle ve bize kazandırdığı dostluklarla beraber büyüyüp bugün birer yetişkin haline geldik. Hiçbirimizin kan bağı yoktu, hepimiz tamamen hepimizi tanımıyorduk bile; ama birbirimizden ‘aile’ diye bahsettik hep. Aile olmuştuk çünkü, SBSV Ailesi… Bu dizi bize bunu öğretmişti: en başta da söylediği gibi kan bağı olmadan aile olmayı. Aynı amaçla çıktığımız bu yolda kalplerimizin bir olması yeterdi, yetti de. Bütün sbsv ekibi ve izleyiciler olarak kalben bağlanmıştık birbirimize. Bugün hala hiç kopmamış olduğumuzu görmekse, sahip olduğumuz en büyük hediyemiz.

Yayınlandığı dönemde fırtınalar estiren dizinin fanlarının hazırlamış olduğu derginin görsellerini sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyoruz:

SİZ HİÇ BÖYLE GÜZEL KAPAK GÖRDÜNÜZ MÜ?

 

 

ÇOK SEVGİ, BÜYÜK BİR BAĞLILIK: İŞTE KARŞINIZDA SBSV !

 

 

 

İŞTE O BÜYÜLÜ KADRO!

İNANAMIYORUM! RÖPÖRTAJ MI O ?

EKİN KOÇ İLE RÖPORTAJ

DEMET ÖZDEMİR İLE RÖPORTAJ

 

EHHH BİRAZ DA GENEL KÜLTÜR:

ŞİİR DEMOCANDA

 

 

 

Eveeett bu ekranlardan “Sana Bir Sır Vereceğim” gibi çok özel bir dizi geçti. Bilenler bilir ülkemiz fantastik dizi hususunda çok başarılı değildir. Ana akım dediğimiz seyirci de pek yüzüne bakmaz bu işlerin ama bu dizi başkaydı. Kendine bir evren yarattı. O dünyada sosyal medya aleminin gördüğü en tatlı hayran kitlesine sahiplerdi. Bir daha gelir mi böylesi? Elbette gelir ve hatta daha iyisi de gelebilir ama ilkler hem özeldir hem de böylesine samimi bir işin bir daha geleceği de muamma…Yeniden tüm ekibin, yazanın, oynayanın, çekenin ellerine sağlık.

 

İYİ Kİ SBSV…

 

 

Yorum bırakın